Pakkaus kaksospojat koko 44 nro 137
Pakkaus kaksospojat koko 44 nro 137

Pakkaus kaksospojat koko 44 nro 137

Tuotetta rajoitettu erä.
30,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Pakkaus sisältää kuvan tuotteet. Katso otsikosta pakkauksen vaatteiden koko. Pakkauksissa on 4 vaatekertaa ja asusteita. Tuplille on kahdet kaikkea.

40-44 koon pakkaus sisältää kumpaakin kokoa kaksi settiä. Niska-haara mitta bodissa 25-28 cm. Päänympärys 30-32 cm.

44 koon pakkaus sisältää neljä settiä. Niska-haara mitta bodissa 28-30 cm. Päänympärys 30-34 cm

48 koon pakkaus sisältää 4 settiä samaa kokoa. Niska-haara 30 cm. Päänympärys 32-34 cm. Näitä on tarjolla rajoitetusti ja setit ovat oheistuotteiltaan suppeampia eivätkä sisällä peitettä. 

Pakkausten tuotolla hankitaan pakkauksissa tarvittavia kankaita, resoreita, neppejä ja nauhoja. Pakkauksen tarvikkeiden todellinen arvo on moninkertainen hintaan nähden. Osa kankaista on saatu lahjoituksena yrityksiltä ja yksityisiltä, samoin kymmenet vapaaehtoiset ovat tehneet ompelu- ja neuletöitä hyväntekeväisyysperiaatteella. Keskosvaatelainaamon toiminta ei tuota voittoa vaan on hyväntekeväisyysprojekti keskosperheiden avuksi. Lahjoitetut materiaalit ja niistä tekeminen ovat iso osa toimintaa, joiden avulla saadaan pakkauksen hinta pysymään arvoon nähden edullisena. 

Toivomme että pakkaus on vauvalle sopivan kokoinen ja tästä syystä toivomme yhteydenottoa mittojen kera, jos haluat varmistaa oikean koon ennen tilausta. Tarvittaessa voimme vaihtaa esim pipot ja neuleet oikean kokoisiin. Pakkaukset on tarkoitettu keskosvauvoille, ei nukeille tai muihin tarkoituksiin. 1 pakkaus per vauva. Jos olet saanut kaksoset tai kolmoset, voit tilata jokaiselle oman pakkauksen. Pakkauksen perheelle voi tilata myös mummi, kummi tai ystävä. Yksityisyyden suoja: kuvat, mitat ja yhteystiedot jäävät vain pakkauksen kokojan käyttöön, niitä ei luovuteta ryhmään tai ulkopuolisille. Halutessasi voit itse laittaa terveisiä vaatteiden ja neuleiden tekijöille facebookissa Keskosvaatelainaamo ompelijoiden ryhmän kautta. 

Royalkestot toimii pakkausten lähettäjänä sekä hankkii pakkaustuloilla kankaita ja tarvikkeita projektin käyttöön.