Pakkaus koko 40-44 nro 124
Pakkaus koko 40-44 nro 124

Pakkaus koko 40-44 nro 124

Tuotetta rajoitettu erä.
15,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Pakkaus sisältää kuvan tuotteet. Pakkauksissa on 4 vaatekertaa ja asusteita. Pakkauksen vaatteita ei vaihdeta keskenään. 

40-44 koon pakkaus sisältää kumpaakin kokoa kaksi settiä. Niska-haara mitta bodissa 25-28 cm. Päänympärys 30-32 cm.

44-48 koon pakkaus sisältää kumpaakin kokoa kaksi settiä. Niska-haara mitta bodissa 28-30 cm. Päänympärys 30-34 cm

48 koon pakkaus sisältää 4 settiä samaa kokoa. Niska-haara 30 cm. Päänympärys 32-34 cm. Näitä on tarjolla rajoitetusti ja setit ovat oheistuotteiltaan suppeampia. 

Pakkausten hinnalla hankitaan tuleviin pakkauksiin tarvittavia kankaita, resoreita, neppejä ja nauhoja. Pakkauksen tarvikkeiden todellinen arvo on moninkertainen hintaan nähden. Osa kankaista on saatu lahjoituksena, samoin ompelutyö on tehty hyväntekeväisyytenä ja kotiompelutasoisena. Keskosvaatelainaamon toiminta ei tuota voittoa vaan on hyväntekeväisyysprojekti keskosperheiden avuksi. Lahjoitetut materiaalit ja niistä tekeminen ovat iso osa toimintaa. Jokainen pakkaus on uniikki eikä pakkausten vaatteita vaihdeta keskenään.

Toivomme että pakkaus on vauvalle sopivan kokoinen ja tästä syystä toivomme yhteydenottoa mittojen kera ennen tilausta, jotta voimme varmistaa pakkauksen vaatteiden oikean koon ja tarvittaessa vaihtaa esim pipot ja neuleet oikean kokoisiin. Pakkaukset on tarkoitettu keskosvauvoille, ei nukeille tai muihin tarkoituksiin. 1 pakkaus per vauva. Jos olet saanut kaksoset tai kolmoset, voit tilata jokaiselle oman pakkauksen. Yksityisyyden suoja: kuvat, mitat ja yhteystiedot jäävät vain pakkauksen kokojan käyttöön, niitä ei luovuteta ryhmään tai ulkopuolisille. Halutessasi voit itse laittaa terveisiä vaatteiden ja neuleiden tekijöille facebookissa Starttipakkaus keskosvauvoille ryhmässä.

Pakkausten tuotteet valmistuvat yksityishenkilöiden tekeminä hyväntekeväisyysperiaatteella. Yrityksemme toimii tässä projektissa pakkausten jakelijana ja postittajana.