Pakkaus koko 44 nro 120
Pakkaus koko 44 nro 120

Pakkaus koko 44 nro 120

Tuotetta rajoitettu erä.
15,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Pakkaus sisältää kuvan tuotteet. Pakkauksissa on 4 vaatekertaa ja asusteita. Pakkauksen vaatteita ei vaihdeta keskenään. 

40-44 koon pakkaus sisältää kumpaakin kokoa kaksi settiä. Niska-haara mitta bodissa 25-28 cm. Päänympärys 30-32 cm.

44-48 koon pakkaus sisältää kumpaakin kokoa kaksi settiä. Niska-haara mitta bodissa 28-30 cm. Päänympärys 30-34 cm

48 koon pakkaus sisältää 4 settiä samaa kokoa. Niska-haara 30 cm. Päänympärys 32-34 cm. Näitä on tarjolla rajoitetusti ja setit ovat oheistuotteiltaan suppeampia. 

Hinta kattaa osittain pakkauksiin tarvittavia kankaita, resoreita, neppejä ja nauhoja. Pakkauksen todellinen tarvikkeiden arvo on moninkertainen hintaan nähden. Osa kankaista on saatu lahjoituksena, samoin ompelutyö on tehty hyväntekeväisyytenä ja kotiompelutasoisena. Tämä mahdollistaa pakkauksen edullisen hinnan. 

Koska hinta on edullinen, kattaen vain osan tarvikkeista, edellytämme yhteydenottoa mittojen kera ennen tilausta. Pakkaukset on tarkoitettu keskosvauvoille, ei nukeille tai muihin tarkoituksiin. 1 pakkaus per vauva. Jos olet saanut kaksoset tai kolmoset, voit tilata jokaiselle oman pakkauksen. Mahdolliset kuvat ja mitat jäävät vain pakkaamon käyttöön, niitä ei luovuteta ulkopuolisille. 

Pakkauksen tuotteet voi palauttaa käytön jälkeen meille, jolloin saat -15% alennuskoodin verkkokauppaamme. Palautetut vaatteet lahjoitetaan hyväntekeväisyytenä eteenpäin vähävaraisille keskosperheille sairaalan kautta. Myös pakkauksissa saattaa olla yksittäisiä kierrätettyjä siistikuntoisia vaatteita. 

Pakkaukset valmistuvat yksityishenkilöiden tekeminä hyväntekeväisyysperiaatteella. Yrityksemme toimii tässä vain pakkausten postittajana. Pakkaukset eivät ole yrityksen valmistamia.