Pakkaus koko 48 nro 84
Pakkaus koko 48 nro 84

Pakkaus koko 48 nro 84

15,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Pakkaus sisältää kuvan tuotteet. Pakkauksissa on 4 vaatekertaa ja asusteita. Pakkauksen vaatteita ei vaihdeta keskenään. Poikkeuksia tehdään ainoastaan pipojen väärän koon vuoksi. Samaa kuosia ei todennäköisesti ole saatavilla, sillä vaatteet ovat yksittäisiä. 

40-44 koon pakkaus sisältää kumpaakin kokoa kaksi settiä. Niska-haara mitta bodissa 25-28 cm. Päänympärys 30-32 cm.

44-48 koon pakkaus sisältää kumpaakin kokoa kaksi settiä. Niska-haara mitta bodissa 28-30 cm. Päänympärys 32-34 cm

48 koon pakkaus sisältää 4 settiä samaa kokoa. Niska-haara 30 cm. Päänympärys 32-34 cm. Näitä on tarjolla rajoitetusti ja setit ovat oheistuotteiltaan suppeampia. 

Hinta kattaa pakkauksiin tarvittavia resoreita, neppejä ja nauhoja sekä pieneltä osin muita kankaita. Pakkauksen tarvikkeiden arvo on moninkertainen hintaan nähden. Suurin osa kankaista on saatu lahjoituksena, samoin ompelutyö on tehty hyväntekeväisyytenä ja kotiompelutasoisena ja tämä mahdollistaa edullisen hinnan.

Lähetä meille tuore kuva vauvan mittatietokortista sähköpostilla, niin varmistamme, että saatte oikean kokoiset vaatteet ja tarvittaessa vaihdamme pakkauksen toiseen. Voit ottaa yhteyttä mittojen kera myös ennen pakkauksen valintaa, niin voimme auttaa sopivan koon valinnassa. Pakkaukset on tarkoitettu keskosvauvoille, ei nukeille tai muihin tarkoituksiin. Tästä syystä edellytämme mittatietokortin kuvaa, ennen pakkauksen toimitusta. 1 pakkaus per vauva, jos olet saanut kaksoset tai kolmoset, voit tilata jokaiselle oman pakkauksen. Ellei kuvaa saada, peruuntuu tilaus automaattisesti viikon kuluttua. 

Pakkauksen tuotteet voi palauttaa käytön jälkeen meille, jolloin saat -15% alennuskoodin verkkokauppaamme. Palautetut vaatteet lahjoitetaan hyväntekeväisyytenä eteenpäin vähävaraisille keskosperheille sairaalan kautta. Myös pakkauksissa saattaa olla yksittäisiä kierrätettyjä siistikuntoisia vaatteita. 

Yrityksemme toimii tässä vain pakkausten postittajana. Pakkaukset eivät ole yrityksen valmistamia. Pakkaukset valmistuvat yksityishenkilöiden tekeminä hyväntekeväisyysperiaatteella.