Villavaippahousu merinointerlock Kaktus lime S 3-6 kk
Villavaippahousu merinointerlock Kaktus lime S 3-6 kk

Villavaippahousu merinointerlock Kaktus lime S 3-6 kk

Royalkestot
Tuotetta rajoitettu erä.
25,00 €
Sisältää alv. 24 %

Merinovillaiset ihoystävälliset ja hengittävät villavaippahousut pitävät vaatteet kuivana kestovaipan kastuessa. Sopivat myös lisävarmistukseksi yövaippailuun.

Saatavuus Varastossa

Merinovillaneuloksesta valmistetut villavaippahousut. Housut kauttaaltaan on kaksinkertaista kutittamatonta merinovillaa, villa hengittää ja sitä voi käyttää myös kesäaikaan ominaisuuksiensa vuoksi. Vyötäröllä kuminauha kujassa (ei ihokosketusta). 

Kuusi kokovaihtoehtoa. Valitse oikea koko vyötärömitan ja korkeuden perusteella. Merinoneulos joustaa hyvin leveyssuunnassa, joten leveyden vuoksi ei ole tarpeen hankkia jokaista kokoa. Annetut ikärajat ovat suosituksia. Housumme ovat reilun kokoisia, joten ne voivat mahtua ilmoitettua suositusta pidempäänkin. 

Kun valitset sopivaa kokoa, huomaathan että kestovaippa vie korkeussuunnasta tilaa, joten mittaa tarvittava korkeus sellaisen vaippayhdistelmän kanssa, jonka kanssa haluat villahousuja käyttää, eikä suoraan lapsesta. Villahousun tulee ylittää vaipan korkeus. Siitä ei ole haittaa jos villahousu on korkeampi kuin vaippa. Autamme mielellämme oikean koon valinnassa. Annetut vaihteluvälit vyötärömitalle ovat venyttämättä kuminauhaa ympärysmittana ja venytettynä siten ettei kuminauha purista ja housua on vielä mukava käyttää. Leveys on housun leveys lantion kohdalta, ympärysmittana se on tuplat. Korkeus mitataan vyötäröltä haaran keskelle. Käyttämämme kuminauha on noin 6 mm leveää ja hyvin joustavaa. Punttiresorin mitta vaihtelee tuotekohtaisesti. 

50 (vastasyntyneelle ja keskoselle) vyötärö 28-32 cm, haara-vyötärömitta 17  cm, leveys 17 cm

NB (0-3 kk) vyötärö 30-36 cm, haara-vyötärömitta 21 cm, leveys 20  cm

S (3-6 kk) vyötärö 34-42 cm, haara-vyötärömitta 24 cm, leveys 21 cm

M (6-12 kk) vyötärö 38-46 cm, haara-vyötärömitta 25 cm, leveys 22  cm

L (12-36 kk) vyötärö 42-50 cm, haara-vyötärömitta 28 cm, leveys 24  cm

XL (36 kk-) valmistetaan tilauksesta. vyötärö 45-52 cm, haara-vyötärömitta 29 cm, leveys 24 cm (venyy nätisti yli 60 cm ympärysmittaan)

Kuvassa esimerkki tuotteesta. Pesuohje: pesu käsin tai 30 asteessa villapesuohjelmalla. Villaa ei tarvitse pestä vaippakäytössä kuin sen likaannuttua. Pissavaipan jälkeen villalle riittää tuuletus. Villatuotteiden säilytys ilmatiiviisti muovipussissa käytön välillä ja varastoitaessa. Muista lanoliinikäsittely vaippahousuille ajoittain, joka palauttaa villan kosteudenpito-ominaisuudet. Pesuohjeistamme löydät lisää infoa aiheesta.