Sonett konetiskin kirkastaja 500 ml
Sonett konetiskin kirkastaja 500 ml

Sonett konetiskin kirkastaja 500 ml

Sonett
Tuotetta rajoitettu erä.
3,95 €
7,90 €
Sisältää alv. 24 %

Konetiskin kirkaste.

Saatavuus Varastossa

Viimeiset kappaleet tarjoushinnalla. Tuote poistuu valikoimastamme. 

Sulfatoitu risiiniöljy, alkoholi ja sokeritensidi vähentävät veden pintajännitystä, siten huuhteluvaiheessa vesi irtoaa astioista helposti. Lopputuloksena on kirkaat astiat, ilman vesivalumajälkiä. Sopii kaikkiin tiskikoneisiin yhdessä Sonett tiskipesuaineen tai Sonett tiskikonenappien kanssa käytettäväksi. 

Pidä kirkastusainesäiliö täynnä. Säädä annostus kuusiportaisessa säädössä kohtaan 2-3. Mikäli astioiden pinta on pesun jälkeen tahmea, on kirkastusaineen annostus liian suuri. Mikäli puolestaan näkyy valkoisia valumajälkiä tai harmaata lasin pinnassa, lisää annostusta. 

Ympäristöystävällisen Kirkasteen käyttäminen ei lisäkuormita ympäristöä tai vesistöä, sillä kaikki valmistuksen raaka-aineet ovat luonnosta luontaisesti löytyviä yhdisteitä ja mikro-organismien helposti käsiteltävässä muodossa. Esimerkiksi tuotteen sisältämä kasviperäinen alkoholi muuttuu hiilidioksidiksi ja vedeksi.

Pakkauskoko 0,5 l, erikseen tilattaessa 10 l

Valmistusaineet: sulfatoitu risiiniöljy, kasveista tislattu alkoholi (etanoli), sokeritensidi, elävöitetty vesi.

Tuotekuvaus:

Sulfatoitu risiiniöljy:                         15 - 30%
Kasviperäinen alkoholi (etanoli): 5 - 15%
Sokeritensidi: 1 - 10%
Elävöitetty vesi

Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo: Aqua, Alcohol, Sulfated Castor Oil, Alkylpolyglucoside C8-10

Tiheys: (20° C) noin 1.00 g/cm³
pH -arvo: (20° C) ( 5 g/l H2O ) noin 6 -7

Sonett-pesuaineet eivät sisällä entsyymejä, petrokemiasta peräisin olevia tensidejä, synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita, kirkasteita eikä valkaisua lisääviä aktivaattoreita.