Kokeilusetti 2+2+1+1 setti SENSITIVE luomutrikoo metsätähti keltainen
Kokeilusetti 2+2+1+1 setti SENSITIVE luomutrikoo metsätähti keltainen

Kokeilusetti 2+2+1+1 setti SENSITIVE luomutrikoo metsätähti keltainen

Tuotetta rajoitettu erä.
38,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Royalkestojen valmistamia kestosidesettejä, jotka sisältävät 6 kpl eri kokoja. Kangaspintainen tuote antaa ihon hengittää, on imukykyinen ja ihoystävällinen.

Saatavuus Varastossa

Suosituin settityyppimme. Kokeilusetillä pääset testaamaan omaan tarpeeseesi sopivat koot ja voit tilata yksittäisiä tuotteita tai settejä lisää yksilöllisen tarpeesi mukaan. 

Valmiiksi koottuja Royalkestojen valmistamia settejä, jotka sisältävät 6 kpl (trikoo) siteitä. Setissä on 2 phs, 2 normaalisidettä, 1 superside ja 1 yöside.

Kangaspintainen tuote antaa ihon hengittää, on imukykyinen ja ihoa vasten kangas tuntuu mukavalta. Ihoystävälliset materiaalit huolehtivat hygienian lisäksi myös ihosi hyvinvoinnista.

Phs noin 17 cm, päiväside 22 cm, superside 24 cm, yöside 31 cm. Pienet kokoheitot mahdollisia, yleensä ovat silloin pidempiä. Tuotteissa kosteussulkuna br pul. Saumaton kosteussulku. Imuna paksu valkaisematon flanelli seuraavasti: phs 1 krs, päiväside 2 krs, superside 3 krs ja mega/yöside 3 krs. Super, mega- ja yösiteessä olevat urat ohjaavat vuodon siteen keskialueelle, muotourasiteet ovat oman tuotekehityksemme tulosta. Tuotteiden kiinnitys pikkuhousun ympäri muovisella Kam nepillä.

Runsaasti kutistuvat imukankaat ja pintakangas on esipesty ennen ompelua hajusteettomalla pesuaineella 60 asteessa ja rumpukuivattu. Muovinen Kam neppikiinnitys

Pese siteet 60 asteessa ilman huuhteluainetta, jotta imukyky säilyy hyvänä. Sappisaippua ja huuhtelu viileällä vedellä ennen pesua auttaa tahranpoistossa. Saumurireunaiset tuotteet pestään pesupussissa erillään tarroista ja vetoketjuista jotka voivat vaurioittaa saumurointia.

Sensitive setit on valmistettu meillä kotona hajustevapaassa ympäristössä, en käytä myöskään hajusteellisia pesuaineita tai ihonhoitotuotteita. Kankaat on esipesty hajusteettomasti ja työtilassa on tehokas ilmanpuhdistin, esim. siitepölyjen poistamiseksi. Olemme tehneet työympäristöstä sellaisen, että voin jatkaa itse työn tekoa mahdollisimman puhtaassa ilmassa. Näin meille syntyi sensitive sarja muidenkin herkkänenäisten iloksi.