Normaaliside 6 kpl setti SENSITIVE flanelli apina harmaa
Normaaliside 6 kpl setti SENSITIVE flanelli apina harmaa

Normaaliside 6 kpl setti SENSITIVE flanelli apina harmaa

Tuotetta rajoitettu erä.
36,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Normaalisiteet sopivat päiväkäyttöön niukkaan ja normaaliin vuotoon. Kangaspintainen tuote antaa ihon hengittää, on imukykyinen ja ihoystävällinen.

Saatavuus Varastossa

Lajitelma Royalkestojen valmistamia (flanellipintaisia) kestositeitä.

Valmiiksi koottuja settejä, jotka sisältävät 6 kpl normaalikokoisia päiväsiteitä kosteussululla. 

Päiväsiteet sopivat niukkaan ja normaaliin vuotoon päiväkäyttöön kuukautisten alku ja loppupäivinä ja silloin kun yhdellä siteellä pärjää normaalisti useita tunteja vaihtamatta.

Kangaspintainen tuote antaa ihon hengittää, on imukykyinen ja ihoa vasten kangas tuntuu mukavalta. Ihoystävälliset materiaalit huolehtivat hygienian lisäksi myös ihosi hyvinvoinnista.

Normaaliside on noin 22 cm, jossa kaksi kerrosta imua pintakankaan lisäksi.

Tämän valikon tuotteissa kosteussulkuna br pul. Saumaton kosteussulku. Imuna paksu valkaisematon 2 krs flanelli. Runsaasti kutistuvat imukankaat ja pintakangas on esipesty ennen ompelua hajusteettomalla pesuaineella. Muovinen Kam neppikiinnitys

Pese siteet 60 asteessa ilman huuhteluainetta, jotta imukyky säilyy hyvänä. Sappisaippua ja huuhtelu viileällä vedellä ennen pesua auttaa tahranpoistossa. Saumurireunaiset tuotteet pestään pesupussissa erillään tarroista ja vetoketjuista jotka voivat vaurioittaa saumurointia.