Flow Piparminttu jalkavoi 130 ml luomu metallirasia
Flow Piparminttu jalkavoi 130 ml luomu metallirasia

Flow Piparminttu jalkavoi 130 ml luomu metallirasia

Flow
Tuotetta rajoitettu erä.
20,60 €
Sisältää alv. 24.00 %

Piparmintun tuoksuinen jalkavoi virkistää väsyneitä jalkoja samalla kuin se kosteuttaa korppukantapäät. Sopii myös kuiville käsille tehohoidoksi.

Saatavuus Varastossa

Kosteuttaa ja hoitaa kuivaa ihoa sekä halkeilevia kantapäitä.  Voiteen sisältämä piparminttu raikastaa, viilentää ja virkistää, sypressi vähentää turvotusta ja on hyvä laskimoverenkierrolle. Väsyneet jalat kiittävät tästä!

Käytä jalkapohjille ja säärille kosteuttamaan ja hoitamaan ihoa sekä lievittämään turvotusta ja kuumotusta.

Käytä myös käsien tehohoitona.  

Säilytä helteisellä säällä jääkaapissa sillä jos tuote sulaa koostumus voi muuttua.

Voide on rasvainen koostumukseltaan, iholle levitettynä se notkistuu ja imeytyy ihoon suojaten ja kosteuttaen. Erinomainen tuote myös psoriaatikon iholle. Käy koko vartalolle, päästä varpaisiin, myös kasvojen iholle. Sheavoi on sopinut myös pähkinäallergisille, mutta lateksi/banaaniallergiset saattavat saada ristireaktion tuotteesta. 

Sheavoi on peräisin Afrikasta, ja sitä saadaan sheapuun, eli toiselta nimeltään karitepuun tai voipuun pähkinästä. Sheapähkinöiden kerääminen on perinteisesti ollut naisten työtä, ja tänä päivänä sheavoin tuottaminen toimii tärkeänä elinkeinona paikallisille naisille. Sheapähkinöiden kerääminen ei vahingoita puuta ja on ekologisesti kestävää toimintaa.

Tuotteessa on vain luomusertifoitua sheavoita, mikä tarkoittaa sitä, että raaka-ainetta ei ole käsitelty kemiallisilla liuottimilla. Puhdistus on tehty käyttäen hyväksi savea sekä kuumaa vesihöyryä.

Pehmeä sheavoi on sulatettu ja vatkattu ennen purkittamista tuotteen koostumuksen pehmittämiseksi. 

NCI: Butyrospermum Parkii Butter*, Cocos Nucifera Oil*,  Mentha X Piperita Oil*,  Supressus Sempervirens Oil* , Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Limonene**, Linalool**

*Luomuviljelty raaka-aine

**Esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä

Kaikki raaka-aineet täyttävät eurooppalaiselta luomukosmetiikalta vaadittavat kriteerit.

Sertifioituja luomu raaka-aineita 100%.

VEGAANINEN

Parasta ennen 08/21