Bambu-coolmax taittoimu 40x34 cm 4 kpl setti
Bambu-coolmax taittoimu 40x34 cm 4 kpl setti Bambu-coolmax taittoimu 40x34 cm 4 kpl setti

Bambu-coolmax taittoimu 40x34 cm 4 kpl setti

Royalkestot
Tuotetta rajoitettu erä.
24,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Bambu-coolmax taittoimussa on kerros janoista bambua, joka imee paljon painoonsa nähden, mutta hitaasti. Tämä tarvitsee kaverikseen vikkelästi imevän kaverin.

Saatavuus Varastossa

Bambu-coolmax taittoimussa on kerros janoista bambua, joka imee paljon painoonsa nähden, mutta hitaasti. Tämä tarvitsee kaverikseen vikkelästi imevän kaverin, kuten flanellia, harson tai joustofroteeta. 

Coolmax pintaista imua voi käyttää suoraan ihoa vasten esimerkiksi kuorivaipan kanssa tai kiinteäimuisten vaippojen kanssa lisäimuna. Tässä setissä satunnainen lajitelma eri värisiä imuja. Värit voivat olla muitakin kuin kuvassa, eikä niitä voi valita. Kuvasta puuttuu ainakin vielä musta, harmaa, ruskea, sininen, vihreä, pinkki, mango.

Taittele imu pituussuuntaan kolminkerroin tai leveyssuuntaan nelinkerroin vaipan koosta riippuen. 

Sujauta imu vaipan taskuun tai kuorivaipan päälle pötköksi. 

Taittoimu on taloudellinen valinta, sama imu käy kaikenkokoisiin vaippoihin, eri tavoin taiteltuna ja muilla imuilla höystettynä.

Imujen pesu vaippojen tapaan 60 asteessa on riittävä hygienian kannalta.

Käytä nestemäistä pesuainetta, joka huuhtoutuu pulveria paremmin pois pyykistä. Käytä tarvittaessa lisähuuhteluita, jos käyttämäsi pyykinpesukone on energiapihi. Huuhteluaineita ei kannata käyttää, ne vievät imukyvyn ja saattavat ärsyttää herkkää ihoa.