Kokeilusetti 2+2+1+1 setti SENSITIVE trikoo pinkki
Kokeilusetti 2+2+1+1 setti SENSITIVE trikoo pinkki

Kokeilusetti 2+2+1+1 setti SENSITIVE trikoo pinkki

Tuotetta rajoitettu erä.
37,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Royalkestojen valmistamia kestosidesettejä, jotka sisältävät 6 kpl eri kokoja. Kangaspintainen tuote antaa ihon hengittää, on imukykyinen ja ihoystävällinen.

Saatavuus Varastossa

Suosituin settityyppimme. Kokeilusetillä pääset testaamaan omaan tarpeeseesi sopivat koot ja voit tilata yksittäisiä tuotteita tai settejä lisää yksilöllisen tarpeesi mukaan. 

Valmiiksi koottuja Royalkestojen valmistamia settejä, jotka sisältävät 6 kpl (trikoo) siteitä. Setissä on 2 phs, 2 normaalisidettä, 1 superside ja 1 megaside.

Kangaspintainen tuote antaa ihon hengittää, on imukykyinen ja ihoa vasten kangas tuntuu mukavalta. Ihoystävälliset materiaalit huolehtivat hygienian lisäksi myös ihosi hyvinvoinnista.

Phs noin 17 cm, päiväside 22 cm, superside 24 cm, megaside 28 cm. Pienet kokoheitot mahdollisia, yleensä ovat silloin pidempiä. Tuotteissa kosteussulkuna pääsääntöisesti br pul, joissain tuotteissa voi olla alapinta laminoitua trikoota. Saumaton kosteussulku. Imuna paksu valkaisematon flanelli seuraavasti: phs 1 krs, päiväside 2 krs, superside 3 krs ja megaside 3 krs. Super ja megasiteessä olevat urat ohjaavat vuodon siteen keskialueelle, muotourasiteet ovat oman tuotekehityksemme tulosta. Tuotteiden kiinnitys pikkuhousun ympäri muovisella Kam nepillä.

Tämän valikon tuotteissa kosteussulkuna pääsääntöisesti br pul. Saumaton kosteussulku. Runsaasti kutistuvat imukankaat ja pintakangas on esipesty ennen ompelua hajusteettomalla pesuaineella. Muovinen Kam neppikiinnitys

Pese siteet 60 asteessa ilman huuhteluainetta, jotta imukyky säilyy hyvänä. Sappisaippua ja huuhtelu viileällä vedellä ennen pesua auttaa tahranpoistossa. Saumurireunaiset tuotteet pestään pesupussissa erillään tarroista ja vetoketjuista jotka voivat vaurioittaa saumurointia.