Päiväsiteet BASIC 6 kpl setti trikoo nro 9
Päiväsiteet BASIC 6 kpl setti trikoo nro 9

Päiväsiteet BASIC 6 kpl setti trikoo nro 9

Royalkestot
Tuotetta rajoitettu erä.
30,60 €
36,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ihoystävälliset päiväsiteet sopivat normaaliin ja niukkaan vuotoon. Kangaspinta ei kuivata ja kutita ihoa. Sopiva valinta myös herkkäihoiselle.

Saatavuus Varastossa

Lajitelma Royalkestojen valmistamia (trikoo) päiväsiteitä, joissa imuna kaksi kerrosta flanellia, saumattomana kosteussulkuna br pul ja kiinnitys pikkuhousun ympäri muovisella kam nepillä. Pituus noin 22 cm.

Päiväsiteiden kangaspinta antaa ihon hengittää, on imukykyinen ja ihoa vasten kangas tuntuu mukavalta. Ihoystävälliset materiaalit huolehtivat hygienian lisäksi myös ihosi hyvinvoinnista. Päiväsiteet sopivat niukkaan ja normaaliin vuotoon, kuukautiskupin kaveriksi tai runsaampaan valkovuotoon.

Pese siteet 60 asteessa ilman huuhteluainetta, jotta imukyky säilyy hyvänä. Sappisaippua ja huuhtelua viileällä vedellä ennen pesua auttaa tahranpoistossa. Saumurireunaiset tuotteet pestään pesupussissa erillään tarroista ja vetoketjuista jotka voivat vaurioittaa saumurointia.

BASIC mallistoon tuote päätyy jos se on valmistettu muualla kuin meillä kotona, tuotteissa on käytetty kierrätyskangasta, jotka on jossain vaiheessa mahdollisesti pesty tuoksullisella pesuaineella tai kangas on säilytetty yhdessä hajusteellisella pestyn kankaan kanssa samoissa tiloissa. Tästä syystä näille tuotteille ei voida taata täyttä hajusteettomuutta, vaikka todennäköisesti mitään tuoksua ei ole. Mitään tuoksuja meillä ei koskaan lisätä tuotteisiin. Hajusteyliherkille suosittelemme SENSITIVE malliston tuotteita.