Päiväsiteet ECO 6 kpl setti college nro 2
Päiväsiteet ECO 6 kpl setti college nro 2

Päiväsiteet ECO 6 kpl setti college nro 2

Royalkestot
Tuotetta rajoitettu erä.
32,40 €
36,00 €
Sisältää alv. 24 %

Ihoystävälliset kierrätystrikoosta valmistetut päiväsiteet sopivat normaaliin ja niukkaan vuotoon. Kangaspinta ei kuivata ja kutita ihoa.

Saatavuus Varastossa

Lajitelma Royalkestojen valmistamia college päiväsiteitä, joissa imuna kaksi kerrosta flanellia, saumattomana kosteussulkuna br pul ja kiinnitys pikkuhousun ympäri muovisella kam nepillä. Pituus noin 22 cm.

Basic siteet on tehty uusista kankaista ja Eco siteet kierrätys- tai pesutestikankaista. Osassa settejä voi olla kumpiakin samassa. Tarjousseteissä on mukana myös kakkoslaadun tuotteita, eli pieni ryppy tai tikkausvika saattaa tuotteesta löytyä. 

Päiväsiteiden kangaspinta antaa ihon hengittää, on imukykyinen ja ihoa vasten kangas tuntuu mukavalta. Ihoystävälliset materiaalit huolehtivat hygienian lisäksi myös ihosi hyvinvoinnista. Päiväsiteet sopivat niukkaan ja normaaliin vuotoon, kuukautiskupin kaveriksi tai runsaampaan valkovuotoon.

Pese siteet 60 asteessa ilman huuhteluainetta, jotta imukyky säilyy hyvänä. Sappisaippua ja huuhtelua viileällä vedellä ennen pesua auttaa tahranpoistossa. Saumurireunaiset tuotteet pestään pesupussissa erillään tarroista ja vetoketjuista jotka voivat vaurioittaa saumurointia.