Ompelulanka 10 rullan tarjoussetti
Ompelulanka 10 rullan tarjoussetti

Ompelulanka 10 rullan tarjoussetti

Tuotetta rajoitettu erä.
15,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Valikoimamme saumuriin ja ompelukoneeseen sopivat langat ovat 100% polyesteria ja vahvuudeltaan pääsääntöisesti 120

Saatavuus Varastossa

Nyt kerralla lankapulmat kuntoon. Olemme tehneet valmiita 10 rullan settejä ompelulangoista. Värit ovat samoja raikkaita sävyjä mitä meiltä saa yksitellenkin. Toiveita väreistä voi esittää, mutta niitä ei välttämättä voida toteuttaa, jos tietyt värit ovat jo loppuneet. 

Valikoimamme saumuriin ja ompelukoneeseen sopivat langat ovat 100% polyesteria ja vahvuudeltaan pääsääntöisesti 120, sileitä ja kestäviä lankoja.

Ompelukonelankoja voi käyttää myös saumurissa ja saumurilankoja ompelukoneessa, jos isoa rullaa varten on erillinen lankapidike pöydälle. Saumurilankarulla ei sellaisenaan yleensä sovi ompelukoneeseen, mutta on erillisen telineen ja ohjaimen kanssa käytettävissä myös ompelukoneessa.

VInkki: ompelukoneessa ja saumurissa olevat kiristinlevyt kannattaa putsata ajoittain sinne kerääntyneestä nukasta ja pölystä. Ota pala villalankaa ja kastele sitä vähän keskeltä ompelukoneöljyllä. Kirjaa ylös mitkä asetukset säätimissä on ja vähennä puristus minimiin. Poista ompelulanka kiristimien välistä. Ota villalangasta napakka ote ja pujota se kiristinlevyjen väliin, vedä lankaa edestakaisin muutamia kertoja. Laita ompelulanka takaisin kiristinlevyjen väliin ja säädä kiristys aiemmin ottamasi luvun mukaiseksi. Koneeseen kertyvä pöly voi vaikuttaa tikin laatuun, johon putsaaminen auttaa.

Ompelulangan pituus riittoisa 1000 m.