Kestoside SENSITIVE ennalta sovitut oma valinta -tuotteet
Kestoside SENSITIVE ennalta sovitut oma valinta -tuotteet

Kestoside SENSITIVE ennalta sovitut oma valinta -tuotteet

Royalkestot
Tuotetta rajoitettu erä.
5,00 €
Sisältää alv. 24 %

Kestositeet toivekuosina, -värinä tai -materiaalina.

Tämä on esittelytuote.

Syyskuussa -21 ei valmisteta sensitive siteitä, tilaukset sitä ennen toimitettaville 22.8.21 mennessä.

Tästä voit maksaa etukäteen sovitut tilaustyönä tehdyt siteet. Tätä valikkoa ei saa käyttää muiden tuotteiden tilaamiseen. Toimitusaika sovitaan etukäteen ja on kulloisenkin ompelutilanteen mukainen, yleensä 1-2viikkoa. 

Jos kaipaat tietyn värisiä tai tietyllä materiaalilla olevia tuotteita, kysy sähköpostitse tai yhteydenottokortilla ennen tilaamista niin varmistetaan halutun materiaalin saatavuus.

Yksittäin tilattavien siteiden reunan väri on musta, valkoinen tai värillinen. Sävysävyyn reunatikkausta valmistamme tilaustuotteisiin vain kuin silloin kun samaa reunaväriä tehdään yli 20 kpl, ellei työn alla ole muutenkin samaa sävyä tulevia tuotteita. Tummissa on musta ja vaaleissa valkoinen reunus, ellei samoja värejä ole tarpeeksi tilauksessa.

Siteen kiinnitys muovinepparilla pikkuhousun haaraosan ympäri. Tilaustuotteena siteet voidaan tehdä myös metallineppikiinnitteisenä. Kosteussulkuna br pul tai laminoitu trikoo. Laminoitua on vain musta ja valkoinen.

Pese kestositeet pesupussissa 60 asteessa, joko päivittäin muun pyykin mukana tai kuukautisten loputtua oman makusi mukaisesti. Pesua odottavien siteiden säilytys ilmavasti, ei umpinaisessa ilmatiiviissä pussissa. 

Tilaustyökuosit löytyy täältä: https://www.royalkestot.fi/fi/tuoteryhma/1617052-kankaat