Royalkestot tuhti sisävaippa röyhelöllä 4-10 kg vaaleansininen joustofrotee
Royalkestot tuhti sisävaippa röyhelöllä 4-10 kg vaaleansininen joustofrotee Royalkestot tuhti sisävaippa röyhelöllä 4-10 kg vaaleansininen joustofrotee

Royalkestot tuhti sisävaippa röyhelöllä 4-10 kg vaaleansininen joustofrotee

Royalkestot
Tuotetta rajoitettu erä.
20,00 €
Sisältää alv. 24 %

Tässä sisävaipassa on kaikki mitä tarvitset yhdessä paketissa. Lisäksi tarvitset vain villahousut tai kuorivaipan kosteussuluksi.

Saatavuus Varastossa

Tämä univaipaksikin sopiva sisävaippa sisältää monta imevää kerrosta juuri sopivassa suhteessa. Ulkopintakankaan lisäksi kiinteänä imuna kaksikerroksinen bambuhampputiima ulkokerroksessa, toisena kiinteänä imuna zorb ja bambuhamppu sisäkerroksessa sekä sisäpintakankaana bambujoustofrotee. Näiden lisäksi vaippa sisältää pitkän bambuhamppumun, jonka voi taitella vaipan sisäpinnan päälle tarvittavaan kohtaan. Vaipassa on vakiona 6 kerrosta tehokkaasti imevää materiaalia ja lisäimusta tulee 4-6 kerrosta lisää. Yhteensä vaipassa on siis 10-12 imukerrosta, tuhdisti imua myös yökäyttöön. Päiväkäytössä vaippaa voi käyttää ilman pitkää lisäimua tai valita lisäimuksi jokin lyhyempi boosteri. 

Sisävaippamme sisältää sekä kiinteät imut että lisäimun. Oikeat imukerrokset vuoroin nopeaa ja hidasta imua nesteen optimaaliseen imeytymiseen. Näiden lisäksi tarvitset kosteutta pitäväa kuorivaipan tai villahousut, jotta vaatteet pysyvät kuivina.

Aplix tarrakiinnitys. Kuminauhat kankaiden alla piilossa. 

Röyhelövaippaa valmistetaan S koossa, joka on tarkoitettu 4-10 kiloiselle käyttäjälle, röyhelövaipat sopivat erityisesti maitokakkavaiheeseen. Röyhelövaippaan kannattaa valita kuorivaipaksi M koko, jotta röyhelöt mahtuvat mukaan kuoreen.