Kastemekko Madeleine pellavaa morsiuspitsi yläosalla
Kastemekko Madeleine pellavaa morsiuspitsi yläosalla Kastemekko Madeleine pellavaa morsiuspitsi yläosalla Kastemekko Madeleine pellavaa morsiuspitsi yläosalla Kastemekko Madeleine pellavaa morsiuspitsi yläosalla Kastemekko Madeleine pellavaa morsiuspitsi yläosalla

Kastemekko Madeleine pellavaa morsiuspitsi yläosalla

Royalkestot
Tuotetta rajoitettu erä.
79,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kaunis pellavainen kastemekko sopii vauvan tärkeimpään juhlaan ja sukumekoksi. madeleine mekossa on pitsi helmassa.

Saatavuus Varastossa

Tämä kastemekko on valmistettu pellavasta. Kastemekkomme valmistetaan itse kotimaisena käsityönä.

Mekkomme kestävät aikaa ja ne soveltuvat hyvin säästettäväksi sukupolvelta toiselle. Jokainen mekko on yksilöllinen, pitsit ja hihansuut sekä helmaosat vaihtelevat. Kaunis kellohiha tekee tästä mekosta juhlavan. Helman pitsi tuo vanhan ajan henkeä ja arvokkuutta tähän pellavamekkoon. Klikkaa kuvia suuremmaksi nähdäksesi yksityiskohdat tarkemmin.

Yläosan mitoitus on kaikissa mekoissa sama. Leveys kainalon kohdalta 28 cm, ympärys 56 cm mahdollistaa mekon alle puettavan vaatekerran, esim. valkoisen bodyn ja potkuhousut. Mekkojen pituus 90-100 cm mallista ja pitseistä riippuen. 

Mekon takana on neljä nappia sekä nappilistassa on limitetty aukko. Pujottamalla käden aukosta saa vauvasta tukevamman otteen, mutta mekko laskeutuu silti kauniisti helmasta.

Mekot ovat valkoista pellavaa. Koko on sopiva noin 3 kk asti. Tarvittaessa teemme isomman tai pienemmän mekon tilaustyönä.

Kastemekot toimitetaan aina pakettina tai ne voi myös noutaa Turun myymälästä.