Kastemekko Leonore pellavaa
Kastemekko Leonore pellavaa Kastemekko Leonore pellavaa Kastemekko Leonore pellavaa Kastemekko Leonore pellavaa Kastemekko Leonore pellavaa Kastemekko Leonore pellavaa Kastemekko Leonore pellavaa

Kastemekko Leonore pellavaa

Royalkestot
99,00 €
Sisältää alv. 24 %

Kaunis pellavainen kastemekko sopii vauvan tärkeimpään juhlaan ja sukumekoksi. Lily mekossa on leveä pitsi helmassa.

Saatavuus Varastossa

Tämä kastemekko on valmistettu pellavasta. Katso pikkukuvista tarkemmat yksityiskohdat ja millaiset pitsit on tällä hetkellä valmiina olevassa mekossa edessä, hihoissa ja helmassa. Isosta kuvasta näet mekon mallin.

Kastemekkomme valmistetaan kotimaisena käsityönä.

Mekkomme kestävät aikaa ja ne soveltuvat hyvin säästettäväksi sukupolvelta toiselle. Jokainen mekko on yksilöllinen, pitsit ja hihansuut sekä helmaosat vaihtelevat. Mekossa on mansettihihat. Helman pitsi tuo vanhan ajan henkeä ja arvokkuutta tähän pellavamekkoon. Klikkaa kuvia suuremmaksi nähdäksesi yksityiskohdat tarkemmin.

Yläosan mitoitus on kaikissa mekoissa sama. Leveys kainalon kohdalta 28 cm, ympärys 56 cm mahdollistaa mekon alle puettavan vaatekerran, esim. valkoisen bodyn ja potkuhousut. Mekkojen pituus 90-100 cm mallista ja pitseistä riippuen. 

Mekon takana on neljä nappia sekä nappilistassa on limitetty aukko. Pujottamalla käden aukosta saa vauvasta tukevamman otteen, mutta mekko laskeutuu silti kauniisti.

Mekot ovat valkoista pellavaa. Koko on sopiva noin 3-4 kk asti. Tarvittaessa teemme isomman tai pienemmän mekon tilaustyönä. Pitsit tilausmekoissa voivat olla erilaiset, monia pitsejä on vain yhteen mekkoon.