Kastemekko Leonore pellavaa pitsiyläosalla
Kastemekko Leonore pellavaa pitsiyläosalla Kastemekko Leonore pellavaa pitsiyläosalla Kastemekko Leonore pellavaa pitsiyläosalla Kastemekko Leonore pellavaa pitsiyläosalla Kastemekko Leonore pellavaa pitsiyläosalla Kastemekko Leonore pellavaa pitsiyläosalla

Kastemekko Leonore pellavaa pitsiyläosalla

Royalkestot
Tuotetta rajoitettu erä.
79,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Kaunis pellavainen kastemekko sopii vauvan tärkeimpään juhlaan ja sukumekoksi. Lily mekossa on leveä pitsi helmassa.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Tämä kastemekko on valmistettu pellavasta. Kastemekkomme valmistetaan kotimaisena käsityönä.

Mekkomme kestävät aikaa ja ne soveltuvat hyvin säästettäväksi sukupolvelta toiselle. Jokainen mekko on yksilöllinen, pitsit ja hihansuut sekä helmaosat vaihtelevat. Kaunis kellohiha tekee tästä mekosta juhlavan. Helman pitsi tuo vanhan ajan henkeä ja arvokkuutta tähän pellavamekkoon. Klikkaa kuvia suuremmaksi nähdäksesi yksityiskohdat tarkemmin.

Yläosan mitoitus on kaikissa mekoissa sama. Leveys kainalon kohdalta 28 cm, ympärys 56 cm mahdollistaa mekon alle puettavan vaatekerran, esim. valkoisen bodyn ja potkuhousut. Mekkojen pituus 90-100 cm mallista ja pitseistä riippuen. 

Mekon takana on neljä nappia sekä nappilistassa on limitetty aukko. Pujottamalla käden aukosta saa vauvasta tukevamman otteen, mutta mekko laskeutuu silti kauniisti.

Mekot ovat valkoista pellavaa. Koko on sopiva noin 3 kk asti. Tarvittaessa teemme isomman tai pienemmän mekon tilaustyönä.


Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua