PHS 6 kpl setti SENSITIVE luomutrikoo sydän punainen
PHS 6 kpl setti SENSITIVE luomutrikoo sydän punainen

PHS 6 kpl setti SENSITIVE luomutrikoo sydän punainen

Tuotetta rajoitettu erä.
30,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Pikkuhousunsuojista on helppoa aloittaa oma kestoilu kuukautisten välipäivinä. Kangaspintainen tuote antaa ihon hengittää, on imukykyinen ja ihoystävällinen.

Saatavuus Varastossa

Lajitelma Royalkestojen valmistamia (luomutrikoo) pikkuhousunsuojia, joissa imuna flanellia, saumattomana kosteussulkuna br pul ja kiinnitys pikkuhousun ympäri muovisella kam nepillä. Pituus noin 17 cm.

Pikkuhousunsuojista on helppoa aloittaa oma kestoilu kuukautisten välipäivinä. Kangaspintainen tuote antaa ihon hengittää, on imukykyinen ja ihoa vasten kangas tuntuu mukavalta. Ihoystävälliset materiaalit huolehtivat hygienian lisäksi myös ihosi hyvinvoinnista. Pikkuhousunsuojat sopivat niukkaan tihkuvuotoon, kuukautiskupin kaveriksi tai valkovuotoon.

Pese siteet 60 asteessa ilman huuhteluainetta, jotta imukyky säilyy hyvänä. Sappisaippua ja huuhtelua viileällä vedellä ennen pesua auttaa tahranpoistossa. Saumurireunaiset tuotteet pestään pesupussissa erillään tarroista ja vetoketjuista jotka voivat vaurioittaa saumurointia.

SENSITIVE mallisto laajenee 2018 alkaen myös setteihin. Olen itse hyvin tuoksuyliherkkä ja ehdoton hajusteettomuus on elinehto sille että voin tätä työtä tehdä. Sensitive malliston tuotteet tehdään meillä kotona, allergeeni- ja hajustevapaassa ympäristössä, jossa ei ole myöskään karvaisia lemmikkieläimiä. Hajusteettomassa 60 asteen esipesussa ja rumpukuivauksessa käyvät kaikki pintakankaat ja imukankaat ennen ompelua.