Yöside bambuneulos SENSITIVE tähti sininen
Yöside bambuneulos SENSITIVE tähti sininen

Yöside bambuneulos SENSITIVE tähti sininen

Royalkestot
Tuotetta rajoitettu erä.
9,00 €
Sisältää alv. 24 %

Meiltä löydät tuoksuttomilla pesuaineilla esipestyt yösiteet herkän ihon hyvinvointiin.

Saatavuus Varastossa

Yösiteemme ovat oman tuotekehityksemme tulosta. Muotourat ohjaavat vuodon oikeaan suuntaan ja parantavat käyttömukavuutta. Imuna kaikissa siteissämme on tuoksuttomasti esipestyä flanellia. Yösiteessä kolme-neljä kerrosta saatavilla olevan flanellin paksuuden mukaan. 

Yösiteen pituus on noin 32 cm, imuosa on noin 30 cm pituinen ja ommeltu kiinni siteen pintakankaaseen. Pohjana on kosteussulkuna saumaton br pul. Valitse itsellesi sopivampi pohjamateriaali sen perusteella haluatko notkean vai jämäkämmän siteen. Laminoitu trikoo on jämäkämpi kuin br pul ja sitä sisältävät siteet tunnistat otsikkorivin LT merkinnästä. Kosteussulkuna molemmat toimivat samalla tavoin. Siteen kiinnitys muovinepparilla pikkuhousun haaraosan ympäri. Siteissämme on pitkät siivekkeet ja ne pysyvät hyvin paikallaan. 

Yösiteet ovat hyviä yökäyttöön, jolloin voit nukkua rauhassa eikä siteen asentoa tarvitse miettiä kääntyillessä. Runsaiden vuotopäivien lisäksi yösiteet ovat mainioita myös synnytyksen jälkivuodon aikaan. Iho tykkää kangaspinnasta ja kestositeiden käyttö on vähentänyt myös ihoärsytystä ja ihon kuivumista monilla asiakkaillamme kertasiteisiin verrattuna. 

Pese kestositeet pesupussissa 60 asteessa, joko päivittäin muun pyykin mukana tai kuukautisten loputtua oman makusi mukaisesti. Pesua odottavien siteiden säilytys ilmavasti, ei umpinaisessa ilmatiiviissä pussissa. 

SENSITIVE mallisto laajenee 2018 alkaen myös setteihin. Olen itse hyvin tuoksuyliherkkä ja ehdoton hajusteettomuus on elinehto sille että voin tätä työtä tehdä. Tällä hetkellä mallistossa on yksittäistuotteita ja settien valmistus käynnistyy tammikuussa 2018. Sensitive malliston tuotteet tehdään meillä kotona, allergeeni- ja hajustevapaassa ympäristössä, jossa ei ole myöskään karvaisia lemmikkieläimiä.