Sonett konetiskitabletit 25x20 g
Sonett konetiskitabletit 25x20 g

Sonett konetiskitabletit 25x20 g

Tuotetta rajoitettu erä.
6,93 €
9,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Sonett konetiskiaine on ekologisempi vaihtoehto astianpesuun.

Saatavuus Varastossa

Pesutehosta vastaavat sooda, silikaatit ja sokeritensidi. Ne liottavat ruuan  astioista, emulgoivat ja irroittavat rasvan. Natriumperkarbonaatti  valkaisee ja hapettaa eli tee-, kahvi- ym. jäljet irtoavat laseista ja  posliinista. Sitraatti ja polyasparagiinihappo sitovat tehokkaasti pesuveden kalkkijäämät. Valmistusaineet  ovat luontaisesti biohajoavia. Tuote on ympäristöystävällinen pakkausta myöden, yli 70 % pakkauksen materiaalista on kierrätettyä.

Veden kovuudesta ja tiskin likaisuudesta riippuen 1-2 nappia/pesu. Hyvän  pesutuloksen varmistamiseksi tiskikoneen suola ja kirkastusainesäilitöt  tulee olla täynnä. Astianpesukoneissa oleva vedenpehmennyssäätö tulisi  myös säätää astetta kovemmalle vedelle. Katso säätämisohje tiskikoneesi  käyttöohjeesta. 

Valmistusaineet: Sitraatti, sooda, natriumperkarbonaatti, polyasparagiinihappo, sulfatoitu risiiniöljy.

Tuotekuvaus:

Sitraatti> 30%
 Natriumkarbonaatti 15-30%
 Silikaatteja 15-30%
 Natriumperkarbonaattia 5-15%
 Polyasparagiinihappo 5-15%
 Sulfatoitu risiiniöljy 1-5%

Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo:  Sodium Citrate, Sodium Carbonate,  Sodium Percarbonate, Sodium  Metasilicate, Sodium Polyaspartate, Sodium Silicate,  Sulfated Castor  Oil

 pH-arvo: (20°C), (5 g/l H2O) approx. 10.5 - 11  

Varoitus: ärsyttää silmiä ja ihoa. Pidä suljetussa astiassa lasten  ulottumattomissa. Mikäli ainetta joutuu iholle tai silmiin, huuhtele  heti runsaalla vedellä. Ainetta niellyt henkilö tulee toimittaa  pikaisesti lääkäriin, ota tuote mukaan. 

Sonett-pesuaineet eivät sisällä entsyymejä,  petrokemiasta peräisin olevia tensidejä, synteettisiä hajusteita,  väri- tai säilöntäaineita, kirkasteita eikä valkaisua lisääviä  aktivaattoreita.