Sonett lasinpesuneste suihkepullo 500 ml
Sonett lasinpesuneste suihkepullo 500 ml

Sonett lasinpesuneste suihkepullo 500 ml

Tuotetta rajoitettu erä.
3,45 €
6,90 €
Sisältää alv. 24 %

Sonett lasinpesulla peset raidattomaksi niin ikkunat, peilit kuin muutkin lasipinnat.

Saatavuus Varastossa

Viimeiset kappaleet tarjoushinnalla. Tuote poistuu valikoimastamme.

Pesee lasipinnat ja peilit kirkkaaksi ja raidattomaksi. Suihkuta reilusti pestävälle pinnalle ja pyyhi kuivalla nukkaamattomalla liinalla/mikrokuituliinalla. Pinttynyt lika kannattaa kostuttaa ja pyyhkiä ainakin suurimmat pois, ennen lasinpesunesteen käyttämistä. Haihtuvat, aidot sitruunaruoho- ja laventeliöljyt tuovat puhtaan raikkaan tuulahdukseen siivottuun tilaan. 

Autoilijoille hyvä tuote autossa pidettäväksi (kestää myös Suomen pakkaset). Poistaa erittäin hyvin lasiin ja  lamppuihin liiskaantuneet hyönteiset. Ympäristöystävällisenä pesuaineena voi käyttää myös tien varressa, raaka-aineet ovat osittain jo esihajonneessa muodossa tai hajoavat luonnossa nopeasti luontaisesti.  

Käyttäjäkokemuksen mukaan saatu palaute on ollut äärimmäisen positiivista. Tuotetta on kutsuttu ikkunaihmeeksi - todella, vain suihkaisu ja pyyhintä! 

Valmistusaineet: kasveista tislattu alkoholi (etanoli), sokeritensidi, kookosrasva-alkoholisulfaatti, eteeriset  sitruunaruohoöljy* ja laventeliöljy*, elävöitetty vesi. 

   *= tarkkailtua luomutuotantoa

Tuotekuvaus:

Kasviperäinen alkoholi (etanoli)                    15 - 30 %
Sokeritensidi ja Kookosöljy alkoholisulfaatti      1 - 5 %
Luonnollinen, eteerinen laventeliöljy                     < 1%    
sertifioitu luonnonmukaisesti tuotettu Luonnollinen, eteerinen sitruunaruohoöljy            < 1%    
sertifioitu luonnonmukaisesti tuotettu
Elävöitetty vesi

Komission asetuksen (EY) 907/2006 mukainen ainesosaluettelo:  Aqua,  Alcohol, Alkylpolyglucoside C8-16,  Sodium  C12-14 Fattyalcohol sulphate,  Perfume

Tiheys:  (20°C), noin 0.98 g/cm³
pH-arvo (20°C) ( 5g/l H2O ) noin 7 - 8
HELPOSTI SYTTYVÄÄ: Sisältää alkoholia (etanolia).
Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Älä hengitä aerosoleja. Jos ainetta on nielty, hakeudu välittömästi lääkäriin ja näytettävä pakkaus tai etiketti. Käytettävä ainoastaan hyvin ilmastoiduissa tiloissa.

Sonett-pesuaineet eivät sisällä entsyymejä,    petrokemiasta peräisin olevia tensidejä, synteettisiä hajusteita, väri-    tai säilöntäaineita, kirkasteita eikä valkaisua lisääviä    aktivaattoreita.