Flow Rasulsavi saippua hiuksille ja vartalolle 100 g
Flow Rasulsavi saippua hiuksille ja vartalolle 100 g Flow Rasulsavi saippua hiuksille ja vartalolle 100 g

Flow Rasulsavi saippua hiuksille ja vartalolle 100 g

Flow
Tuotetta rajoitettu erä.
7,56 €
10,80 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

Hellävarainen rasulsavisaippua herkän ihon perussaippuaksi. Käytä joko suoraan iholle, pesusienen tai pesukintaan kanssa.

Saatavuus Varastossa

Hellävarainen saippua hiusten ja vartalon sekä myös kasvojen herkän ihon pesuun. Rasulsavi saippua on hajusteeton ja sopii siksi myös herkimmille ja allergisille sekä lapsille. Hoitavaa rasulsavi saippuaa kannattaa kokeilla myös psoriaatikon iholle, atoopikolle ja hilseilevälle hiuspohjalle. 

Rasulsavi on yleisesti käytössä kylpylähoidoissa, se sisältää runsaasti mineraaleja ja on syväpuhdistava. Saippuassa on saven lisäksi myös Himalajan mineraalisuojaa, joka auttaa pitämään ihon kosteustasapainoa.

Flow Rasulsavi-saippuassa on aitoja kasviöljyjä ilman keinotekoisia peseviä aineita, se on ekologinen ja riittoisa. Palasaippuaa käytettäessä ei tule muovijätettä tyhjistä pulloista. 

Vaahdota palaa käsissä tai vaahdota suoraan vartalon ja kasvojen iholle. Huuhtele runsaalla vedellä.

Hiustenpesuun saippuapala sopii myös erinomaisesti. Hiero palaa märkiin hiuksiin niin kauan, että vaahtoa on todella runsaasti. Jos vaahtoa ei muodostu runsaasti, tee välihuuhtelu ja aloita vaahdottaminen uudelleen. Käytä lämmintä vettä, sillä se parantaa saippuapohjaisen tuotteen pesutehoa. Muista vaahdottaa myös hiusten latvat!

Kun aloitat käyttämään saippuapohjaista tuotetta hiusten pesussa, voivat hiuksesi aluksi tuntua tahmeilta tai öljyisiltä. Tämä reaktio poistuu yleensä 1-10 pesussa. Käyttämällä Flow-hiushuuhdetta hoitoaineena, tahmeus poistuu hiuksesta nopeammin. 

INCI: SODIUM COCOATE*, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER*, GLYCERIN, AQUA, RICINUS COMMUNIS SEED OIL*, MOROCCAN LAVA CLAY, SALT, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*

* Sertifioitu luomu raaka-aine
**Esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä

Parasta ennen 1272020