Rekisteriseloste

Rekisterin pitäjä

Royalkestot (Royal ompelu- ja kotipalvelut)

Rauhankatu 14 bC 22
20100 Turku


Ilmoitathan jos olet laittamassa palautusta, jotta saat ohjeet ja osoitteen palautuksen tekemiseen. Meillä ei ole asiakaspalautussopimusta postin kanssa, koska palautuksia tulee aniharvoin.

royalkestot@gmail.com

info@royalkestot.fi

Y -tunnus 1492774-7

Arvostamme yksityisyyttäsi! Yhteystietosi ovat meillä turvassa! 

Tilauksessa antamasi yhteystiedot on tarkoitettu ainoastaan tilausten käsittelyä varten sekä tilaukseen liittyvään yhteydenottoon. Yhteystietojasi ei luovuteta muille tahoille eikä markkinointitarkoituksiin. Tilauksen tiedot ja antamasi yhteystiedot säilytetään Finqun verkkokaupan palvelimilla salasanasuojattuina. Voit itse muuttaa virheelliset tiedot asiakastililläsi. Verkkokaupassamme on käytössä SSL salaus. Yrityksemme tietokoneet on suojattu ajanmukaisella virustorjunnalla ja palomuurilla. Asiakastietoja ei käsitellä kaikille avoimissa wi-fi verkoissa. Yrityksen tilat pidetään lukittuina aukiolojen ulkopuolella, lisäksi tiloissa on kulunvalvontalaitteet.  Jos tulostamme yhteystietoja sisältäviä asiakirjoja väärälle paperille, esim kuitin tarrapaperille tai päinvastoin, virheellisesti tulostetut hävitetään aina polttamalla. Yhteystietosi ovat myös Postin/Scehnkern tai Matkahuollon käytössä lähetyksen päällä paketin toimittamista varten. Tilaus on myös mahdollista noutaa Turun myyntipisteeltä.

Markkinointiviestejä sähköpostiin meiltä saa joko liittymällä sähköpostilistallemme tai facebook sivuille tykkäämällä meistä Facebookissa.

Jos tilaat tuotteen, joka toimitetaan suoraan yhteistyökumppanimme/maahantuojan/valmistajan varastosta sallit samalla osoitetietosi luovutuksen tähän tarkoitukseen. Tällöin osoitettasi käytetään ainoastaan paketin postittamiseen eikä sitä käytetä markkinointiin tms eikä sitä säästetä muita tarkoituksia varten. Tallainen tilanne voi tulla kyseeseen kun tuotetta on maahantuojalta toimitettavana nopeammin kuin sen saaminen on mahdollista myymälän kautta asiakkaalle. 

Asiakasrekisteriin pääsy on ainoastaan yrityksen henkilökunnalla niiltä osin kun työtehtävät tätä edellyttävät. Rekisterin tietoja käsittelee Royalkestojen henkilökunta tilauksia käsitellessään. Koko henkilökunnalla on ehdoton vaitiolovelvollisuus.

Asiakkaiden henkilötiedot ovat salasanasuojatulla palvelimella verkkokaupan asiakastiedostossa. Asiakkaat pääsevät itse tarkistamaan ja muuttamaan omat henkilötietonsa omalta käyttäjätililtään.

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

– asiakkaan etu- ja sukunimi

– postiosoite

– sähköpostiosoite

– puhelinnumero

– tilaushistoria

-- kanta-asiakkuus

-- kestovaippayhdistyksen tms. jäsenyys

 Asiakkaan vastuulla on luoda verkkokauppaan sellainen salasana, joka on vain hänen tiedossaan.