Pikkuisen tarinaa yrityksen ja sen henkilöiden taustalta.

Onnen olohuone kokoaa saman katon alle elämän iloisia asioita. Monen sattuman summana ammatinvaihto tuli ajankohtaiseksi pari vuotta sitten ja tie hyvinvointituotteisiin keskittyvänä yrittäjänä alkoi tuntua hyvältä. Koska olen tehnyt kuitenkin jollain tapaa hoitotöitä aina, ihmisten hyvä olo on minulle luonnostaan tärkeää. Muutaman viimeisen vuoden (ja sisäilmaongelmaisen vuokra-asumuksen saattelemana) olen sairastunut myös tuoksuyliherkkyyteen. Tämä on sen verran viheliäinen seuralainen, että kieltämättä tällä oli iso vaikutus myös työkuvioiden suhteen. Ihan mikä tahansa paikka ei enää sovellu työpaikaksi. Työtilaakin etsittiin kivien ja kantojen alta näytöstä toiseen juosten. Nyt sekin löytyi parin vuoden etsinnän ja erehdyksen jälkeen ja olen syystäkin onneni kukkuloilla. 

Mutta niin sitä sanotaan että onni kävelee eteen kun sitä jaksaa odottaa. Nyt yrittäjänä pystyn auttamaan myös muita, samassa tilanteessa olevia tai siihen myöhemmin joutuvia. Tuotevalikoima kootaan siten että tuoksut pysyisivät mahdollisimman minimissä, niin täällä työmaalla kuin tuotteissakin. Pääpaino on tuoksuttomissa tuotteissa. Tuoksullisissa tuotteissa edellytys valikoimaan ottamiselle on aidot luonnon aromit, ei mitään keinotekoista. 

Arvoihimme kuuluvat luonnollisesti myös luomutuotteiden sekä kotimaisten pienyrittäjien itse valmistamien ja ekologisten tuotteiden suosiminen. Täydellinen tuoksuttomuus on todennäköisesti mahdoton järjestää työtilassa, sillä meillä käy myös tuoksullisia asiakkaita, emmekä heitäkään voi ovelta käännyttää pois, mutta parhaamme teemme ettei varastoitaessakaan tuoksuja tuotteisiin tulisi. Työtilassa hurisee myös ilmanpuhdistimet. 

Näillä arvoilla lähdetään katsomaan mitä tulevaisuudella on meille annettavana. 

Toivomme että saamme tehdä sinutkin pikkuisen onnellisemmaksi.