Onnen olohuone kokoaa saman katon alle elämän iloisia asioita. Sydäntäni lähellä ovat erityisesti vauvaperheet ja odottajat. Monen sattuman summana ammatinvaihto tuli ajankohtaiseksi monta vuotta sitten ja tie vauvatarvike- ja hyvinvointituotteisiin keskittyvänä yrittäjänä alkoi tuntua hyvältä. Koska olen ollut hoitoalalla pitkään, ihmisten hyvä olo on minulle luonnostaan tärkeää. 

Jokunen vuosi sitten (sisäilmaongelmaisen vuokra-asumuksen saattelemana) sairastuin tuoksuyliherkkyyteen. Tämä on viheliäinen seuralainen, se ei kysele sopiiko rouvalle pieni tai vähän isompikin nuha tähän saumaan tai miten olisi viikkokausia kestävä migreeni. Koko irtaimiston sai pistää vaihtoon yhdellä kertaa, joten halvaksikaan terveempi elämä ei tullut. Kieltämättä sairastumisella oli iso vaikutus myös työkuvioiden suhteen, moni työpaikka on sisäilmaongelmistaan kuuluisa, joten terveys edellä on mentävä jatkossa työn suhteen. Verkkokauppaa pyöritin jonkin aikaa kotoa käsin, mutta tilanpuute ja opiskelevien perheenjäsenten toive omista huoneista ja lukurauhasta pakotti etsimään uutta paikkaa työasioille. Sopivaa tilaa etsittiin kivien ja kantojen alta näytöstä toiseen juosten. Nyt sellainen löytyi parin vuoden etsinnän jälkeen ja olen syystäkin onneni kukkuloilla. Löysin myös asiakkaita varten pienen puodin. Tästä myös puodin nimi Onnen olohuone. 

Niin sitä sanotaan että onni kävelee eteen kun sitä jaksaa odottaa. Kun yksi ovi sulkeutuu, aukeaa monta uutta, sellaisiakin joista en uskaltanut edes unelmoida. Nyt yrittäjänä pystyn auttamaan myös muita, samassa tilanteessa olevia tai siihen myöhemmin joutuvia. Tuotevalikoima kootaan siten että tuoksut pysyisivät mahdollisimman minimissä, niin täällä työmaalla kuin tuotteissakin. Pääpaino on tuoksuttomissa tuotteissa. Tuoksullisissa tuotteissa edellytys valikoimaan ottamiselle on aidot luonnon aromit, ei mitään keinotekoista. 

Arvoihimme kuuluvat luonnollisesti myös luomuvaatteiden ja -tuotteiden sekä kotimaisten pienyrittäjien itse valmistamien ja ekologisten tuotteiden suosiminen. Valikoimastamme löytyykin monipuolisesti vauvaperheen tarvikkeita sekä kodinhoitoon ja peseytymiseen tarvittavia puhdistusaineita. Edustamiamme merkkejä ovat mm. Sonett pesuaineet, Flow kosmetiikka, Kaurilan Sauna, Royalkestot naiselle, vauvalle ja kotiin, Maxomorra luomupuuvillaiset vauvanvaatteet, Imse Vimse kestovaipat ja uimahousut, kantoliinat, Kestovaippakankaita meille tulee mm. Myllymuksuilta, Jyväskylän kangaskaupalta sekä kotimaisilta tehtailta. 

Teemme parhaamme että puodilla on myös tuoksuttomat olosuhteet, satunnaisen mutta onneksi vain lyhytaikaisen haasteen tuo se, että meillä käy myös tuoksullisia asiakkaita. Työtilassa hurisee ilmanpuhdistimet ja suurin osa tuotteista on pakattu sellofaaniin, joka estää pölyjen ja tuoksujen tarttumisen tuotteisiin. Näillä toimenpiteillä olen itse pysynyt oireettomana puodilla ja iloitsen suuresti että saan tehdä tätä työtä.  

Näillä arvoilla lähden katsomaan mitä tulevaisuudella on minulle annettavana. Toivon että saamme tehdä sinutkin pikkuisen onnellisemmaksi. 

Olet sydämellisesti tervetullut Onnen olohuoneelle!