Löydät putiikkimme Kaarinan Piispanristiltä. Tervetuloa!  

Miten löydät meille? Iso punatiilinen ja mustakattoinen toimistohotellirakennus Prisman risteyksessä. Ulkopuolella Ravintola Broadwayn vasemmassa päädyssä on lasiseinäinen hissi, jonka takapihan puoleinen ulko-ovi on auki 8-15. Hissillä 3.krs:een. Tule pitkän käytävän päähän ja tulet punaiselle keittiölle, keittiön jälkeen heti vasemmalle. Onnen Olohuone/ Royalkestot/ Keskosvaatelainaamo on keittiön takana hieman piilossa. Kurkkaa kuvat alempaa tältä sivulta. Puodin puh. 045-8675 480. Soita, jos ei löydä perille.

Putiikille pääsee ostoksille ja pakkauksia hakemaan  pääosin AJANVARAUKSELLA. Ilmoitan alle päiviä, jolloin tulen putiikille. Päivät ja ajat vaihtelevat eri viikkoina työvuorojeni mukaisesti. Pyrin vähintään kahteen käyntipäivään per viikko. Aina kannattaa laittaa viestiä ja kysellä muitakin käyntiaikoja.

Seuraavat putiikkipäivät: Voit varata ajan näihin päiviin. Muut päivät sopimuksen mukaan.

Ma 30.1.

To 2.2.

Myymälässä on korttimaksumahdollisuus (Suomalaiset pankkikortit, Visa, Mastercard, American Express, JBC, Union Pay, Diners Club, Discover, Maestro, Visa Electron, V Pay. Tilaus kannattaa tehdä ennakkoon verkkokaupan kautta, jos haluaa käyttää muita maksutapoja.

Keskosvaatelainaamon valmiit pakkaukset voi halutessaan noutaa putiikilta. Lisäksi meillä on paljon irtovaatteita, joista voidaan koota sellainen setti, jonka tarvitsette. Body+housut setti tai haalari maksaa 5 euroa. Voit ostaa tarvittavan määrän settejä tai haalareita.  Koot 40, 44 ja 48, pipot 30-32 ja 32-34. Lisäksi halutessaan mukaan saa pipoja, tumppuja, neulepipo ja villasukat setin ja tarvittaessa pienen peiton. Ota mukaan vauvan viimeisimmät mitat, pituus, paino ja pipomitta, jos kaipaat apua koon valinnassa. Pakkauspalautusvaatteet jaetaan veloituksetta putiikilla asioiville keskosperheille. Jos tuot meille lahjoitusvaatteita, ne voi jättää oven taakse kassissa tai laatikossa, vaikka emme olisi paikalla tuontihetkellä. Ulko-ovesta pääsee kulkemaan arkisin 8-15 välisenä aikana. 

Osoite: Piispanristintie 1 tsto 321, 20760 Piispanristi, Kaarina, Puodin puh. 045-8675 480. Puhelin on mukana putiikilla, muulloin vastaan viesteihin vuorokauden kuluessa. Jos tuot jotain kirjelaatikkoon mahtuvaa, hissipäädyn seinällä postilaatikko 31 on meidän posteille.

Ollaan täällä keittiön takana, vähän piilossa.


Meiltä löytyy myös runsaasti Keskosvaatelainaamon vaatteita 40, 44 ja 48 koossa. Näistä keskosperheet voivat tulla kokoamaan itselleen sopivan pakkauksen. Meiltä löytyy body+housut settejä, haalareita, pipoja, tumppuja ja neulesettejä sekä jonkin verran pieniä peittoja. Kaikki putiikilla olevat vaatteet (kierrätysvaatteita lukuun ottamatta) ovat hajusteettomia, eläinpölyttömiä ja ne on valmistettu uusista kankaista. Vaatteet sopivat siksi myös allergiaperheisiin. Valmiin pakkauksen voi tilata myös verkkokaupasta ja noutaa seuraavana aukioloaikana putiikilta. Kun vaatteet ovat jääneet pieniksi, otamme niitä jaettavaksi eteenpäin seuraaville perheille. Monelle perheelle näistä on suuri apu. Vaatteita voi tuoda meille aukioloaikoina tai voit jättää ne kassissa oven taakse silloin kun emme ole paikalla. Ulko-ovi on auki 8-15. Vaatteita voi tuoda koossa 40-56.