Olemme muuttaneet Kaarinan Piispanristille. Tervetuloa tutustumaan!  

Miten löydät meille? Iso punatiilinen ja mustakattoinen toimistohotellirakennus Prisman risteyksessä. Ravintola Broadwayn vasemmassa päädyssä on lasiseinäinen hissi, jonka takapihan puoleinen ovi on auki 8-15. Hissillä 3.krs:een. Tule käytävän päähän ja kierrä punaisen keittiön taakse. Onnen Olohuone/Royalkestot on keittiön takana hieman piilossa kulman takana. Kurkkaa kuvallinen kartta alempaa tältä sivulta. Puodin puh. 045-8675 480. Soita, jos ei löydä perille.

Noudot ja ostokset onnistuvat alla olevina aikoina. Noudettavat tuotteet ovat valmiina heti seuraavana putiikkipäivänä, ellei kyseessä ole erillinen tilaustyö. Vilkaisethan täältä aikataulut vielä lähtiessäsi, sillä muutokset ovat mahdollisia.

Seuraava aukiolo:

to 19.5. klo 10-12

Olemme avoinna myös alla olevina päivinä: 

ma 23.5. klo 10-12

ke 25.5. klo 10-12 (to on pyhäpäivä)

ma 30.5. klo 10-12

sekä myös   to 2.6.   ma 6.6.   to 9.6.   to 16.6.   ma 20.6.   to 23.6.   ma 27.6.   to 30.6.

ma 13.6. suljettu 

Jos on tarvetta yksityis- tai ilta-ajalle, laita viestiä, niin järjestetään. 

Myymälässä on korttimaksumahdollisuus (Visa, Mastercard, American Express, JBC, Union Pay, Diners Club, Discover, Maestro, Visa Electron, V Pay. Tilaus kannattaa tehdä ennakkoon, jos haluaa käyttää muita maksutapoja. 

Tulethan vain terveenä, sillä meillä käy myös keskosperheitä. Voimme tuoda verkkokaupassa tehdyn tilauksen myös takapihan yläparkkipaikan ulko-ovelle aukioloaikoina. Soita puodin puhelimeen, kun olet pihassa. 

Keskosvaatelainaamon valmiit pakkaukset on noudettavissa putiikilta, kun tilaat pakkauksen viimeistään noutoa edeltävänä päivänä. Valmiit pakkaukset on minulla kotona säilytyksessä, mutta tuon tullessani haluamasi pakkaukset. Putiikilta löytyy runsaasti hajusteettomia body+housut -settejä koossa 40 ja 44. Haalareita löytyy koossa 44. Lisäksi on pipoja, tumppuja, neulepipo ja -sukat settejä ja jonkin verran peittoja. Ota mukaan vauvan viimeisimmät mitat, pituus, paino ja pipomitta.. Pakkauspalautusvaatteet jaetaan veloituksetta putiikilla asioiville keskosperheille. Jos tuot meille vaatteita, ne voi jättää oven taakse kassissa tai laatikossa, vaikka emme olisi paikalla tuontihetkellä. Ulko-ovesta pääsee kulkemaan arkisin 8-15 välisenä aikana. 

Osoite: Piispanristintie 1 tsto 321, 20760 Piispanristi, Kaarina, Puodin puh. 045-8675 480. Jos en pääse toisen asiakkaan vuoksi heti vastaamaan, jätä whats up tai tekstiviesti, niin soitan takaisin heti kun vapaudun. Jos tuot jotain kirjelaatikkoon mahtuvaa, hissipäädyn seinällä postilaatikko 31 on meidän posteille.

Meiltä löytyy myös keskosvaatelainaamon vaatteita. Kuvassa pöydällä osa ja pöydän alla paljon lisää. Näistä keskosperheet voivat tulla kokoamaan itselleen sopivan pakkauksen. Kaikki putiikilla olevat vaatteet (kierrätysvaatteita lukuun ottamatta) ovat hajusteettomia ja eläinpölyttömiä. Valmiin pakkauksen voi tilata myös verkkokaupasta ja noutaa putiikilta. Vaatteita voi tuoda meille myös palautuksena oven taakse, silloin kun emme ole paikalla. Jaamme maksutta eteenpäin kierrätyshengessä kaikki 36-62 cm ehjät ja siistit vaatteet.