Olemme muuttaneet Kaarinan Piispanristille. Tervetuloa tutustumaan!  

Miten löydät meille? Iso punatiilinen ja mustakattoinen toimistohotellirakennus Prisman risteyksessä. Ulkopuolella Ravintola Broadwayn vasemmassa päädyssä on lasiseinäinen hissi, jonka takapihan puoleinen ulko-ovi on auki 8-15. Hissillä 3.krs:een. Tule pitkän käytävän päähän ja kierrä vasemmalle punaisen keittiön taakse. Onnen Olohuone/ Royalkestot/ Keskosvaatelainaamo on keittiön kulman takana hieman piilossa. Kurkkaa kuvat alempaa tältä sivulta. Puodin puh. 045-8675 480. Soita, jos ei löydä perille.

Seuraavat yleiset aukioloajat: Tarkistathan ajan tästä vielä ennen lähtöäsi, muutoksia voi tulla, vaikkakin harvoin. 

ma 26.9. klo 10-12

to 29.9. klo 10-12

ma 3.10. klo 10-12

to 6.10.

ma 10.10.

to 13.10.

Marraskuun puolivälin jälkeen putiikki on avoinna sopimuksen mukaan. Tulemme mielellämme, silloin kun meitä tarvitaan, muulloin ompelemme ja teemme muita verkkokauppaan liittyviä töitä toisaalla. Ilmoitan lisäksi tässä yläpuolella aikoja, kun putiikilla pyörimme. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä ja sopia aikaa. Yksityisajat onnistuvat 13.11. jälkeen joustavasti ma-pe klo 9-18. Siihen saakka avoinna yllä olevin ajoin.

Keskospakkauksen kasaamiseen kannattaa varata aikaa 30 min. 

Myymälässä on korttimaksumahdollisuus (+Visa, Mastercard, American Express, JBC, Union Pay, Diners Club, Discover, Maestro, Visa Electron, V Pay. Tilaus kannattaa tehdä ennakkoon verkkokaupan kautta, jos haluaa käyttää muita maksutapoja.

Keskosvaatelainaamon valmiit pakkaukset on noudettavissa putiikilta, kun tilaat pakkauksen viimeistään noutoa edeltävänä päivänä. Valmiit pakkaukset on minulla kotona säilytyksessä, mutta tuon tullessani haluamasi pakkaukset. Putiikilla body+housut setti tai haalari maksaa 5 euroa, jolla katetaan materiaalikuluja. Voit ostaa tarvittavan määrän settejä tai haalareita. Yleisin määrä on 6 settiä per koko. Koot 40, 44 ja 48, pipot 30-32 ja 32-34. Lisäksi halutessaan mukaan saa pipoja, tumppuja, neulepipo ja villasukat setin ja tarvittaessa pienen peiton. Ota mukaan vauvan viimeisimmät mitat, pituus, paino ja pipomitta, jos kaipaat apua koon valinnassa. Pakkauspalautusvaatteet jaetaan veloituksetta putiikilla asioiville keskosperheille. Jos tuot meille lahjoitusvaatteita, ne voi jättää oven taakse kassissa tai laatikossa, vaikka emme olisi paikalla tuontihetkellä. Ulko-ovesta pääsee kulkemaan arkisin 8-15 välisenä aikana. 

Osoite: Piispanristintie 1 tsto 321, 20760 Piispanristi, Kaarina, Puodin puh. 045-8675 480. Jos en pääse toisen asiakkaan vuoksi heti vastaamaan, jätä whats up tai tekstiviesti, niin soitan takaisin heti kun vapaudun. Jos tuot jotain kirjelaatikkoon mahtuvaa, hissipäädyn seinällä postilaatikko 31 on meidän posteille.

Ollaan täällä keittiön takana, vähän piilossa.


Meiltä löytyy myös runsaasti Keskosvaatelainaamon vaatteita 40, 44 ja 48 koossa. Näistä keskosperheet voivat tulla kokoamaan itselleen sopivan pakkauksen. Meiltä löytyy body+housut settejä, haalareita, pipoja, tumppuja ja neulesettejä sekä jonkin verran pieniä peittoja. Kaikki putiikilla olevat vaatteet (kierrätysvaatteita lukuun ottamatta) ovat hajusteettomia, eläinpölyttömiä ja ne on valmistettu uusista kankaista. Vaatteet sopivat siksi myös allergiaperheisiin. Valmiin pakkauksen voi tilata myös verkkokaupasta ja noutaa seuraavana aukioloaikana putiikilta. Kun vaatteet ovat jääneet pieniksi, otamme niitä jaettavaksi eteenpäin seuraaville perheille. Monelle perheelle näistä on suuri apu. Vaatteita voi tuoda meille aukioloaikoina tai voit jättää ne kassissa oven taakse silloin kun emme ole paikalla. Ulko-ovi on auki 8-15. Vaatteita voi tuoda koossa 40-56.