Tilaustuotteina saa vakiokokoisia vaippoja, vaippakuoria ja kuivaksiopetteluhousuja. Mittatilaustöiden teosta täytyy sopia ennakolta, pienet muutokset mahdollisia, esim. tiukempi kuminauha tai pari senttiä vyötörölle lisää, mutta kokonaan uusia kaavoja ei enää tehdä. Pul -kankaista on mahdollista valmistaa myös vaippapusseja, hoitoalustoja ja liivinsuojia. Tilaustöiden valmistusaika 2-3 viikkoa. Teemme töitä jatkossa pääosin etänä kotoa käsin ja postitukset ompelijalle ja takaisin ottavat myös oman aikansa tilaustyöprosessissa.

Selaa sivua alaspäin, löydät ensin kosteussulkukankaat, sitten bambukankaat ja joustofroteet. Trikookankaat vaihtuvat lähes kuukausittain, joten niitä emme tähän luettele erikseen. Jos joku värimaailma kiinnostaa, kysy sähköpostilla. Vanhoja kuoseja ei yleensä tule lisää.

KOSTEUSSULKUKANKAAT taskuvaippoihin, kuorivaippoihin ja kuivaksiopetteluhousuihin

Pesuohje kaikille pul kankaille on 40-60 astetta. 

Varaston kankaat käyty läpi 18.9.2021 ja alla olevia on jäljellä vähintään kahteen vaippaan, osaa on paljon enemmän tai saadaan lisää. Varastosaldo elää päivittäin, uutta tulee ja vanhoja loppuu, joten mieti valmiiksi vaihtoehtoisia kuoseja.

Piraatti pul

Ketut pul

Metsäneläimet beige pul

Höyhen pul

Ruusut pul

Karhu ja kaverit

Kauris ja kukat

Lintu ja kukat

Metsäneläimet ruskea

Hiiret

Norsut

Tähti lime-ruskea

Apinat

Supertipu

Vekkulit

Ilo

Pilkku turkoosi

Tästä alaspäin olevia kuoseja on päivityshetkellä jäljellä 1-6 vaippaan/harkkaan/kuoreen, pussukkaan, liivinsuojasettiin tai joitain myös hoitoalustaan. Päivitämme näitä alapuolisia harvemmin ja kaikkea ei enää ole saatavilla. Kysyä toki kannattaa, vieläkö riittäisi haluamaasi tuotteeseen.

Bees love

Perhonen pinkki

Froggy

Sateenvarjot

Fillari

Pöllönen

Chickadee

Chevron

Mummolan tapetti

Br pul yksiväriset (varastovärit) valkoinen, mangonkeltainen, oranssi, pinkki, lila, punainen, ruohonvihreä, (sininen ja turkoosi korvautunut näiden välimuodolla), ruskea ja musta. Värit on niin lähellä todellista kuin yhteiskuvassa on mahdollista, sävyt toistuvat eri näytöillä hieman eri tavoin. 

VILLANEULOKSET

Yllä: Okra, taube, luonnonvalkoinen ja tumma harmaa

Yllä: Filigraani harmaa, mango, hento vaaleanpunainen, musta

Näiden lisäksi limeä kaktuskuosia löytyy vielä pala.

BAMBUKANKAAT

BAMBUNEULOS (Toistaiseksi varastossa ei ole bambuneuloksia. Näitä tulee lisää jossain vaiheessa vuotta. Tilanne 5.1.21.

Bambuneulos lisko lila, lisko sininen ja lisko lime, saatavilla myös lisko musta-harmaa

Bambuneulos tähti pinkki, tähti punainen, tähti lime ja tähti sininen, saatavana myös tähti lila ja musta-harmaa

Bambuneulos perhonen pinkki, siili ruskea

Bambuneulos omppu lime ja omppu punainen


Bambuneulos kukka punainen (loppu), lisko lime, lisko lila, tähti lime, tähti pinkki, tähti lila, omppu lime, omppu punainen. Osa kuoseista myös yläpuolen kuvissa.

BAMBUJOUSTOFROTEE:


Bambujoustofrotee luonnonvalkoinen, punainen, pinkki, ruskea, violetti, lime ja kuvasta puuttuva mango (kangas valmistettu Suomessa)

JOUSTOFROTEET:

Porkkanat joustofrotee

Harvest lime joustofrotee