KOSTEUSSULKUKANKAAT vaippoihin, kuivaksiopetteluhousuihin, liivinsuojiin, hoitoalustoihin, vaippapusseihin.. Tämän sivun kankaat on varattu tilaustöihin yksiväristen kankaiden ohella.

Huomaathan että osaa kankaista on rajoitettu erä, eikä kaikkia ole mahdollista saada lisää. Näiden kankaiden kohdalla on ilmoitettu millaiseen tuotteeseen kangas vielä riittää. Tilanne elää kuitenkin päivittäin tilattujen tuotteiden ja ompeluvaraston mukaan. Osaa kankaista on mahdollista saada lisää niin kauan kuin niitä on valmistuttajan varastossa (mm. Myllymuksut ja Jyväskylän kangaskauppa, Eco puleja tilaamme muutaman kerran vuodessa lisää)

60 cm korkea pala riittää max:

3 taskuvaippaan (NB-L kokoiset taskuvaipat tai kuivaksiopetteluhousuissa M-XL kokoiset), 

pari hoitoalustaa tai vaippapusseja tai muita pienempiä tuotteita kuten liivinsuojia ja sidetaskuja

50 cm korkea pala riittää max:

3 taskuvaippaan (NB-M kokoiset vaipat tai M ja L kokoiset kuivaksiopetteluhousut)

Riippuen kankaan kuviosuunnasta tästä voi tehdä myös hoitoalustan jos kuviot ovat moneen suuntaan, eikä kankaan poikittain kääntäminen haittaa. Sama vaippapusseissa. Pääsääntöisesti näihin tarvitaan kuitenkin 60 cm korkea pala.

Liivinsuojat ja sidetaskut onnistuvat toki myös. 

Otamme tarvittaessa yhteyttä sähköpostitse, jos toivekankaasi ei riitä tilauksesi toteuttamiseen. Tilaukseen kannattaakin laittaa aina vaihtoehtokuoseja valmiiksi. 

Yllä, vasemmalta: metsäneläimet vihreä (jäljellä 60 cm paloja), eläinpäät harmaa, vekkulit (jäljellä 60 cm paloja), tähti lime-ruskea, norsut ruskea, safari

Yllä, vasemmalta: sieni ja siili, savanni, ritarit

Yllä, vasemmalta: turkoosipallo, lentokoneet (jäljellä vain yksi 60 cm pala), pöllö hiekka (jäljellä vain yksi 60 cm pala), iloiset norsut ruskea (jäljellä 50 ja 60 cm paloja)

Yllä, vasemmalta:: prinsessalinna, kiehkurat (jäljellä enää yksi 60 cm pala), supertipu, lintu valkoinen, mummolan tapetti

Yllä, vasemmalta: sanomalehti, mustapallo (riittää 2 vaippaan), perhonen valkoinen (riittää 2 vaippaan), tähtikuvio sininen, melonipalat

Yllä, vasemmalta: Jäänorsut, kettumetsä harmaa, unilammas (jäljellä vain 60 cm pala)

Yllä, vasemmalta: pörriäiset, apina, froggy 

Yllä, vasemmalta: työkoneet, elephant walk turkoosi-lime, perhonen kirjava, muffinssi (kaikkia jäjellä 60 cm palat, ei saada lisää)

Yllä, vasemmalta: norsut ruskea, supertipu, vekkulit (60 cm pala)

Yllä vasemmalta: lintu harmaa, dino harmaa, pöllönen. Näitä kaikkia max kahteen vaippaan tai hoitoalustaan tai vaippapussiin. Korkeus 60 cm.

Yllä vasemmalta: pinkkipallo ja ooga spring. Näitä kaikkia max kahteen vaippaan tai hoitoalustaan tai vaippapussiin. Korkeus 60 cm.


Yllä, vasemmalta: later gator, amerikkalainen jalkapallo, pöllö valkoinen. Kaikkia 50 cm korkeat palat, kääntämällä voi tehdä myös hoitoalustan/vaippapussin.

Yllä, vasemmalta: ladybug, mustapallo, pöllö sininen. Kaikkia 50 korkeat palat, kääntämällä riittää myös hoitoalustaan, vaippapussiin.