Tilaustuotteina saa vakiokokoisia vaippoja, vaippakuoria ja kuivaksiopetteluhousuja. Mittatilaustöiden teosta täytyy sopia ennakolta, pienet muutokset mahdollisia, esim. tiukempi kuminauha tai pari senttiä vyötörölle lisää, mutta kokonaan uusia kaavoja ei enää tehdä. Pul -kankaista on mahdollista valmistaa myös vaippapusseja, hoitoalustoja ja liivinsuojia. Tilaustöiden valmistusaika 1-2 viikkoa. Tilaustöitä tehdään rajallisesti kesä-, heinä- ja joulukuussa. 

Selaa sivua alaspäin, löydät ensin kosteussulkukankaat, sitten bambukankaat ja joustofroteet. Jos joku värimaailma kiinnostaa, kysy sähköpostilla. 

KOSTEUSSULKUKANKAAT taskuvaippoihin, kuorivaippoihin ja kuivaksiopetteluhousuihin

Pesuohje kaikille pul kankaille on 40-60 astetta. 

Varaston kankaat käyty läpi 20.1.24 ja muutamia on jäljellä enää 1-3 vaippaan, osaa on paljon enemmän tai saadaan lisää. Varastosaldo elää, uutta tulee ja vanhoja loppuu, joten mieti valmiiksi vaihtoehtoisia kuoseja.

Balloon violetti

Sateenkaaret pastelli

Dots persikka

Ketut pul

Karhu ja kaverit

Kauris ja kukat

Hiiret

Norsut

Tähti lime-ruskea

Supertipu

Ilo

Tästä alaspäin olevia kuoseja on päivityshetkellä jäljellä 1-3 vaippaan/harkkaan/kuoreen, pussukkaan, liivinsuojasettiin tai joitain myös hoitoalustaan. Päivitämme näitä alapuolisia harvemmin ja kaikkea ei enää ole saatavilla. Kysyä toki kannattaa, vieläkö riittäisi haluamaasi tuotteeseen.

Bees love

Pöllönen

Mummolan tapetti

Br pul yksiväriset (varastovärit) valkoinen, mangonkeltainen, oranssi, roosa, lila (poistunut), punainen, ruohonvihreä, (sininen ja turkoosi korvautunut näiden välimuodolla), ruskea ja musta. Värit on niin lähellä todellista kuin mahdollista, sävyt toistuvat eri näytöillä hieman eri tavoin. 

VILLANEULOKSET

Yllä: Okra, taube, luonnonvalkoinen ja tumma harmaa (loppu)

Yllä: Filigraani harmaa (loppu), mango (loppu), hento vaaleanpunainen (loppu), musta

JOUSTOFROTEET:

Porkkanat joustofrotee